No Crash Logo

 Post a Reply
Post a Reply to: "I/O Device Error"

First Name:
(first names only please)

Your comment, reply or solution to this problem:

Please enter the 3 letter word "car" below to prove you are a human (not a spam bot):

Original Problem Posted by: Ritchie on 12/17/2002
I'm gonna try to explain my problem as simple as possible. I've got a Compaq Deskpro EN Series PC running Windows XP Pro. I have 2 drives on installed 1-10G and 1-3G. Up to about 2 weeks ago all was well when suddenly the files on my 3g drive became inaccessible. I went nuts trying to figure out what the hell was going on. Until today I still don't know. I've run a virus check on the 3g drive and came up with zero virus's. Basically all I have on it are music files. Now every time I want to access anything on the drive I get an error message that says "The request could not be performed because of an I/O device error. Whether I'm just trying to play a tune or copy a tuine from the 3g to the 10g I still get the same message. SOMEBODY PLEASE HELP ME!!!!! I'm desperate for an answer, who knows maybe the answer is so simple I'll hit myself over the head with a beer bottle, or it could be a bit more complicated. In any case I hope someone can really help me find an answer, Thanks, Ritchie. PLease email me at twoxcl@hotmail.com
Votes:

Rating: 0
Delete: 0

Home | About | NoCrash Support BBS | Search | Privacy & Security | Helpful Programs

Solar Energy News and more at the TechLuck Green Energy Forum

Copyright © 1999 thru 2012 Kronos Technologies Inc. All Rights Reserved.
See Terms and Conditions for more information.